SERIE: ”Latmasken”

Latmasken”
Ännu ett agerande som många spelare inte tror att coachen uppfattar trots att de flesta coacher predikar ofta och mycket om att göra det hårda jobbet.

Backchecking på raka ben eller att du väljer att byta istället för att backchecka visar tydligt att du inte bryr dig om det defensiva arbetet som är så viktigt för att kunna återvinna puck och anfalla igen. 

Slöa ben i forecheck/presspel eller att låta lagkamraterna göra det jobbet är att annat effektivt sätt att visa din coach att du inte är intresserad av att bli betrodd med mer istid.

Om du väljer att inte ens försöka vara i skottlinjen eller backar undan när skott kommer har du visat att du inte tänker ta ett blåmärke för laget.

När du inte går in först efter puck vid sarg talar du om att du antingen är rädd eller för bekväm för att ta den fighten för ditt lag mot din motståndare.

Att bli utvisad för en hakning i backchecking till exempel visar antingen att du är för slö för att åka ikapp din motståndare eller att du inte skött din skridskofys ordentligt.

Sluta spela det ”lata” spelet och ge alltid allt du har! Kroppen är lat – Du måste vara smartare än din kropp! 

”Hårt arbete slår talang när inte talang arbetar hårt!”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s